Welkom op de website van tandartspraktijk

Anna Biesaga

CORONAVIRUS

Tandartspraktijk A.Biesaga  volgt het onderstaand advies van het KNMT op

ADVIES KNMT:

Wij volgen de adviezen van de regering en gaan dinsdag 28 april weer open, waarbij de strikte voorwaarden die hieraan verbonden zijn door ons gevolgd worden:
– Houdt 1,5 m afstand.
– Als u koorts heeft (38 C of hoger) of symptomen van corona (hoesten, niezen, ontstoken ogen, moeilijk ademen, pijnlijke keel): bezoek aan de praktijk even uitstellen.
– Als u twijfelt of u wel of niet behandeld mag worden belt u de praktijk en wij zullen aan de hand van de RIVM-richtlijn beoordelen of het kan of dat het verstandiger
is om een behandeling nog even uit te stellen.
– Kom zoveel mogelijk alleen. Kinderen mogen wel begeleid worden door een verzorger
– De wachtkamer wordt ook gebruikt door andere zorgverleners en om zo goed mogelijk de 1,5m grens in acht te kunnen houden wordt u verzocht om strikt op tijd te komen.
Wij trekken meer tijd uit voor de behandelingen, zodat de kans op uitlopen kleiner wordt en u niet al te lang in de wachtkamer hoeft te wachten. Mocht u te vroeg zijn,
wacht met mooi weer buiten en met slecht weer in de auto.
Patiënten uit 1 huishouden kunnen wel dicht bij elkaar zitten.
– Om zo min mogelijk andere personen te moeten passeren, wordt u verzocht om de praktijk door de achterdeur weer te verlaten, tenzij u behandeld bent op de 1e etage: dan verlaat u
de praktijk door de voordeur.
– Om hygienische redenen is het patiëntentoilet al sinds 18 maart afgesloten; houdt u daar rekening mee?
– De balie is strikt voor de huisartsen, als u een afspraak heeft met de tandarts hoeft u zich niet te melden en gaat u in de wachtkamer zitten.
Met vriendelijke groet,

Onze praktijk

Onze praktijk

Logo

Welkom bij Tandartspraktijk Biesaga in Blokker, nabij Hoorn en Zwaag.

Onze tandartspraktijk is al meer dan 37 jaar gevestigd in Blokker en richt zich met name op tandheelkundige zorg voor families en mensen met angst. Van jong tot oud, iedereen voelt zich thuis bij deze praktijk. Wij vinden het zeer belangrijk dat u zich bij elk bezoek op uw gemak voelt en streven naar een hoge tandheelkundige kwaliteit en een goede service.

 

 

Lees Meer

De tarieven van tandartsen

knmt_tarievenboekje_2020 De tarieven van tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en tandprothetici zijn landelijk door de overheid vastgesteld.

Op onderstaande website staan de tarieven voor elke behandeling met de daarbij behorende code. Met deze code kunt u op uw zorgpolis controleren of uw verzekeraar een behandeling (deels) vergoedt. Wanneer u dit doet voordat u een behandeling afspreekt, voorkomt u financiële verrassingen achteraf.

 

Betalen

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk. Tandheelkundige zorgaanbieders declareren met behulp van codes. Elke prestatie heeft een eigen code. Die code bestaat uit een letter en twee cijfers (bijvoorbeeld C11: Preventieve voorlichting en/of instructie standaard en V91: eenvlaksvulling ). Deze systematiek maakt uw factuur gemakkelijk te begrijpen en te controleren.
Bekijk hier uw factuur uitgelicht!

lees meer

Contact

Tandartspraktijk Anna Biesaga
James Grievelaan 4
1695HX Blokker

Zie de kaart

Tel: 0229-211800
Spoed: 0226-360229
E-mail: info@tandartsbiesaga.nl

E-mail: info@tandartsbiesaga.nl

Openingstijden

Maandag8.00-12.15,13.15-17.00
Dinsdag8.00-12.1513.15-17.00
Woensdag8.00-12.1513.15-17.00
Donderdag8.00-12.1513.15-15.00
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

 

 

 

 

Stuur ons een E-mail

Velden met * zijn verplicht